19-4-2017
AL

TIPS nu ook voor MINI coaches

Nieuwsafbeelding
TIPS is het systeem voor spelersbeoordeling. Ook de mini coaches vragen wij nu om -digitaal- een beoordeling te geven van onze jongste jeugd.

Het aangepast formulier voor de jongste jeugd is nu via de APP beschikbaar. Je kan het formulier invullen op je smartphone maar nog handiger via je tablet (IOS en Android only). Als je ingelogd bent met je lidcode en wachtwoord dan kan je moet onderaan het scherm het tabje "meer…” kiezen en vervolgens zie je in het lijstje opties "beoordelen” staan. 
Klik daar vervolgens op en dan zie het het beoordelingsformulier staan die je kan openen. Graag volledig invullen. Vergeet niet als je klaar bent op "verstuur formulier” te drukken. VUL DIT FORMULIER AUB IN VÒÒR 15 MEI.

Alle formulieren worden automatisch in het systeem bewaard en zo kan, door de jaren heen, de ontwikkeling van elke speler worden gevolgd.

Jullie inzet en ingevulde formulieren zijn cruciaal om tot een goede eindbeoordeling te komen en te zorgen voor een evenwichtige teamindeling voor komend seizoen.

Alvast iedereen bedankt voor de medewerking!

Heb je eventuele vragen of hulp nodig?  Vraag de minicommissie of stuur even mailtje naar dm@hcdenbosch.nl als de vraag van technische aard is.

Met vriendelijke groet,

Minicommissie