10-3-2017
AL

Eric Verboom en Bram van Groesen verlengen contract met twee jaar

Nieuwsafbeelding
HC ’s-Hertogenbosch wil met het eerste herenteam terug naar de top en is trots te vermelden dat zij de overeenkomst met trainer/coach Eric Verboom en met speler Bram van Groesen met twee jaar verlengd heeft.

Eric Verboom is bezig aan zijn derde seizoen bij de heren, een seizoen waarin de heren verrassend goed presteren.  Naast de stijgende lijn in de prestaties constateert Eric dat de ambitie en professionaliteit van de jongens  groeiende is. Dat laatste spreekt hem met name aan en heeft hem doen besluiten zijn contract te verlengen. 
Mieke van den Akker - Lathouwers laat weten met het vroegtijdig vastleggen van Verboom voor de komende seizoenen een belangrijke stap is gezet om de ambities van de vereniging verder vorm te kunnen geven.   

In dat kader is Mieke blij te kunnen melden dat  Bram van Groesen eveneens voor twee jaar heeft bijgetekend. Een talentvolle speler van 22 jaar, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. "In januari heeft hij in Zuid-Afrika zijn eerste interlands gespeeld en we zijn blij dat hij voor onze club blijft kiezen.”

"Voor mij zijn er bij Den Bosch nog genoeg mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Ik wil in ieder geval de komende twee jaar mijn bijdrage blijven leveren aan dit team om de ingeslagen weg naar boven door te zetten,” aldus Bram.

Sébastien Dockier keert volgend seizoen terug naar Beerschot THC. Hij heeft dan drie seizoenen voor onze club gespeeld en is in die jaren een belangrijke speler geweest voor het team.