Dinsdag 10-7

Beste Senioren,
Dit jaar publiceren we voor het eerst de teamindelingen via de website en app. Willen jullie er alsjeblieft goed naar kijken en ons laten weten wanneer er iets niet klopt? Wanneer er nog spelers ontbreken kan het zijn dat diegene zich nog niet heeft ingeschreven, dan wel dat wij iets over het hoofd gezien hebben. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 6-7

Noor Omrani en Julia van den Heuvel maken volgend seizoen onderdeel uit van de selectie van Den Bosch. Het tweetal stroomt door uit de A1. Zes speelsters hebben het contract bij de regerend landskampioen verlengd.Omrani (17) en Van den Heuvel (18) doorliepen beiden de complete jeugdopleiding en speelden met de ee ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 27-6

Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch organiseert in samenwerking met Rabobank en van Lith Healthness kookworkshops. Deze workshops zijn er speciaal op gericht om met je hele team wat te leren over gezonde voeding en na afsluiting gezellig samen te eten.

Dat HC Hertogenbosch gezonde voeding belangrijk vind had je misschien al wel gemerkt. A ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 19-6

Beste leden,

Onlangs hebben hebben we het  een seizoen 2017-2018 succesvol afgesloten. Onder muzikale leiding van DJ Ramo hebben we zeer geslaagde SUMMER PARTY  gehad. Dit was tevens een mooie gelegenheid om al onze kampioenen bij de senioren te huldigen.

ONZE KAMPIOENEN seizoen 2017-2018:

... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 18-6

U herkent het vast wel...

In Mei seizoen 2017-2018 goed tot een einde gebracht en in juni meteen weer door met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.  Trainers / coach / verzorgers geregeld en de spelers zijn nog  in topconditie.  Helaas moeten we nog 2 maanden wachten voordat het nieuwe seizoen weer gaa ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 7-6

Nog heel even en dan zit de competitie er weer op. Maar, zoals al een aantal jaren gebruikelijk is, gaan we in de zomer gewoon door! Het ZOMERAVONDHOCKEY gaat weer starten.
Van donderdag 21 juni tot medio augustus, iedere donderdagavond. Verzamelen om 20.00 uur en start wedstrijdjes 6 tegen 6 om 20.15 uur.
Aanmeld ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 31-5

Vanaf woensdag 5 september zullen er weer de Kabouterhockey trainingen plaatsvinden op Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Kinderen van 3,5 tot 6 jaar zijn van harte welkom om op een spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.
Staat jouw kabouter ook te springen om te gaan hockeyen? Inschrijven kan via de onderstaand ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 13-7

De contributies voor seizoen 2018/2019 zijn vastgesteld.

Er vindt een kleine indexatie plaats ter dekking van inflatie en stijging van huur van onze hockeyvelden, gemeentelijke belastingen, verzekering en onderhoud van ons complex.

Dit resulteert concreet in een verhoging van de contributies van € 7,00 tot ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 10-7

Vorig week hadden we de laatste Eet Mee Met VLOG geplaatst. 
Wij hopen dat iedereen zijn receptenboek heeft vol gespaard met alle receptenstickers. Totaal waren er 36 (!) recepten van de spelers van Heren en Dames 1. Mis je er nog een paar?  Kijk dan snel of achter de bar nog ontbrekende stickers aanwezig zijn.  ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 27-6

HC 's-Hertogenbosch organiseert op 18-8-2018 de eerste Pre-seasonal GOALIE CLINIC. Een keepers clinic ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.
De organisatie en ondersteuning wordt verzocht door de HCDB Keeperschool, Pan-Na Goalies, Drijver Goalie Academy en Verbunt Hockey.
De Pre-seasonal is een clinic voor iedere ... Lees meer

Maandag 25-6

Vanaf het komende seizoen zullen we starten met Funkey hockey voor 5 jarigen.

Een uur op de zondagochtend, bewegen en kennismaken met hockey door middel van  allerlei hockeygerelateerde spellen. Funkeyleden spelen nog geen wedstrijden op zaterdag. De training wordt verzorgd door jeugdtrainers in samenwerking met ONFIRE Hock ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 18-6

Van 9 t/m 13 juli & 13 t/m 17 augustus zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen. Voor elke leeftijd is er een speciaal hockeykamp of sportkamp wat we aanbieden. Benieuwd naar welke kampen wij aanbieden op HC ‘s-Hertogenbosch? Lees snel verder en tot op de kampen!

Aanmelden of alle informatie op www.n ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 11-6

Voor het seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar een trainer/coach.  Wij trainen op woensdagavond en spelen onze wedstrijden in de reserve hoofdklasse.

Afgelopen seizoen hebben wij met een nieuw team keihard gewerkt om ons te handhaven en dat is gelukt.
Komend seizoen blijft het grootste gedeelte van het team ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 8-6

In de zomervakantie vinden er twee 5-daagse top kampen plaats op HC ‘s-Hertogenbosch.

Onder leiding van de Onfire Hockey Support trainers zal het kamp plaats vinden van  9 t/m 13 juli en van 13 t/m 17 augustus van 09.30-15.30 uur.

Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar en voor alle niveaus! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding