Zondag 28-5

Van 2 juni tot en met 5 juni strijdt HCDB Dames 1 om de EuroHockey Club Cup 2017.

Een mooi internationaal evenement op onze prachtige locatie.

We nodigen alle leden van HC ’s-Hertogenbosch dan ook van harte uit om te komen kijken en onze dames gigantisch aan te moedigen. De dames verdienen nog een flinke boost aan ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 27-5

Na een spannende wedstrijd en een 2-1 overwinning in de tweede wedstrijd zijn de dames van Hockeyclub 's-Hertogenbosch voor de 18-de keer in 20 jaar landskampioen geworden. 
Volgende week vind op het complex van HCDB het EHCC plaats. Gaan we ook nog Europees kampioen worden?
Dames, we zijn heel trots!

... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 22-5

Op 1e pinksterdag, zondag 4 juni zal het super gezellige RABO Familietoernooi plaatsvinden!

Een nieuwe datum voor een als vanouds gezellig sportief familie evenement. Tijdens de Pinksterdagen (2-5juni) vindt de EuroHockey Club Cup 2017 op HC 's-Hertogenbosch plaats. Om de EHCC op een 'rustige dag' extra cachet te geven spelen we ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Sponsor
Vrijdag 12-5


Onze nieuwe gemoderniseerde clubhuis, terras en parkeerplaats hebben inmiddels de eerste operationele weken achter de rug. En ook al zitten we nog volop in de afronding van details en de aankleding van terras en interieur, wat is het mooi geworden!

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de lancering van het gezonde ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 30-5

Geen woorden. Ze zijn gewoon kampioen.
Gefeliciteerd. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 29-5

Na een ongeslagen kampioenschap in de eerste klasse zaal, kroonde jongens C3 zich ook tot ontslagen kampioen in de eerste klasse op het veld.

Als enige derde C team met 25 punten uit negen wedstrijden en een doelsaldo van plus 39 een prestatie van formaat.

De mannen mogen over 3 weken aantreden voor het kampioenscha ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zondag 28-5

JA2 is kampioen geworden in de subtopklasse. Als enige 2e team in deze klasse is dat een uitzonderlijke prestatie.

De kampioen heeft recht op een plek in de voorronde landelijk. Helaas kan dat niet in district zuid. Maar de prestatie is er niet minder om!
Met 4 punten los niet meer te achterhalen en nog geen wedstr ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 22-5

Recreatief seniorentoernooi terug van weggeweest!
Wie herinnert zich niet de beruchte senioren toernooien van weleer? HC 's-Hertogenbosch heeft besloten om deze traditie weer terug te laten keren. Een dagje hockeyen, eten, drinken en ontspannen dat wordt afgesloten met een spetterend feest, dat is de insteek voor dit toernooi. M ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 18-5

Houd jij ontzettend veel van hockey maar past het spelen van wedstrijden op de zondag steeds slechter bij de rest van je leven (kinderen, partner sport ook op zondag, drukke baan enz.)? Dan is de Donderdagavond Competitie echt iets voor jou!

Je speelt parallel aan het reguliere seizoen, wedstrijden uit en thuis. De wedstrijden zij ... Lees meer

Zondag 28-5

Graag willen we, met het einde van het seizoen in zicht, de afspraken omtrent opzegging lidmaatschap even in herinnering brengen:
Opzegging

Opzegging van je lidmaatschap dient te gebeuren vóór 1 juni via secretariaat@hcdenbosch.nl
LET OP: Als je geen bevestiging hebt ontvangen, d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 26-5

Ook dit jaar organiseren we een afsluitende BBQ (met Disco!) voor alle jeugd en mini teams, en ouders, op zaterdag 10 juni, vanaf ong. 5 uur.
Zaterdag 10 juni worden ook de kampioenen gehuldigd om 16:00 uur. De lijncoördinatoren nemen contact op met alle kampioenen en potentiële kampioenen.
Kosten voor de BBQ? ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 10-5

In navolging op het geslaagde ML hockeykamp in de meivakantie, organiseert ML Hockey Support ook in de zomer een 5-daags hockeykamp (zonder overnachting) op Den Bosch. Wil je 5 dagen lang vooral hockeyen en veel op techniek trainen? Dan is dit jouw kamp! Kleine groepen, goede en zeer ervaren trainers en vernieuwende trainingsmaterialen en –metho ... Lees meer

Vrijdag 28-4

Hockeyclub 's-Hertogenbosch introduceert Sociaal Fit programma met leuke beweegpakketten.

Speciaal voor de doelgroep 60+ introduceert Hockeyclub 's-Hertogenbosch verschillende beweegpakketten. Bent u toe aan extra beweging of op zoek naar iets nieuws? Doe dan gezellig mee en sluit aan bij de pakketten die vanaf volgende week ... Lees meer

Nieuwsafbeelding