Woensdag 17-1

Afgelopen december heeft onze Argentijn Joaquin Menini zijn contract met onze club opengebroken en voor twee jaar verlengd.
We zijn er blij met deze ontwikkeling. Joaquin is een zeer waardevolle en gewaardeerde speler. Door zijn technische begaafdheid en enthousiasme is hij een voorbeeld voor onze eigen jeugd.
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 8-1

Wij kunnen ook de komende jaren op onze velden blijven genieten van Frédèrique Matla, Pien Sanders, Sanne Koolen en Josine Koning. De internationals hebben hun contracten met vier seizoenen verlengd!

Vera Vorstenbosch (bestuurslid tophockey Dames) is vanzelfsprekend blij met de verlenging. Volgens Vera is het viertal een mo ... Lees meer

Vrijdag 15-12

Het zaalhockey 2017-2018 is weer begonnen. De deelnemende teams zijn gestart met de zaaltrainingen en zaalcompetitie.
De afgelopen 6 jaren zijn de zaalhockey contributietarieven niet aangepast. In verband met gestegen kosten voor zaalhuur dienen we dit zaalhockeyseizoen 2017/2018, de contributietarieven per deelnemer met &eu ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 15-12

Begin januari 2018 zal Claudine Kiefer aan de slag gaan als nieuwe clubmanager van HC ’s-Hertogenbosch.
Haar voornaamste taak betreft, naast de dagelijkse gang van hockeyzaken, het (zakelijk) uitnutten van onze prachtige accommodatie: velden, clubhuis, restaurant en tribuneruimtes.
 
Op maandag, woensdag en donderdag ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 16-1

In het komend weekend, op 20 en 21 januari om precies te zijn, vinden de Jeugd zaalkampioenschappen Zuid-Nederland plaats in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven.

Maar liefst 6 van onze 8 eerste teams hebben met hun zaalprestaties van de afgelopen weken deelname hieraan bereikt!

Het gaat om JA1, MA1, MB1, MC1, J ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 10-1

Al een aantal jaren zorgt Hans vd Dunge ervoor dat het zaalhockey in het Sportiom soepel verloopt.

Stille kracht als de balken gelegd moeten worden, de scheidsrechters wegwijs gemaakt moeten worden of als er een incident is. Van ’s ochtends 9 tot ’s avonds 20.00 uur zorgt Hans dat alle Bossche teams een goede wedstrijd kunn ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 3-1

Ben je een ongelooflijk hockeydier? Wil je er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen? Wil je graag het hoogst haalbare bereiken? Of wil je gewoon veel trainen op techniek? ML Hockeyschool heeft het antwoord voor jou! Wij kunnen je helpen een completere en betere hockeyer te worden.

ML Hockey Support is in maart weer van ... Lees meer

Nieuwsafbeelding