Donderdag 15-3

Het moment is aangebroken waarop we onze leden, vrijwilligers en supporters kunnen vertellen dat tijdens de bijzondere ALV van 29 mei 2018 de heer Rob Almering voorgedragen zal worden als nieuwe voorzitter van onze club. Bij benoeming zal hij dan de voorzittershamer overnemen van Mieke van den Akker-Lathouwers.

Twaalf jaar voorzit ... Lees meer

Vrijdag 16-3

In de meivakantie vindt er een driedaags top kamp plaats op Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Onder leiding van de Onfire Hockey Support trainers zal het kamp plaats vinden van 30 april t/m 2 mei van 09.30-15.30 uur.
Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar en voor alle niveaus! Wil je samen met ons 3 dagen ONFIRE zijn, train ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 13-3
AL

GEZOCHT

De Sponsorcommissie wil een nieuwe Sponsormanual uitgeven en is op zoek naar een vrijwilliger die haar kan helpen om deze vorm te geven. We hebben tekst en foto’s, nu moet het nog een aansprekend document worden.

Als je DTP ervaring hebt, grafisch kunt vormgeven en deze klus voor de club wilt helpen klaren, neem dan contact op met ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 6-3

Hockeyliefhebbers kunnen vanaf 10 maart alle hoofdklasse-spelers plus de Nederlandse internationals sparen in het officiële KNHB Hoofdklasse Hockey Stickeralbum.

De albums en de stickers zijn gedurende de tweede helft van de competitie verkrijgbaar achter de bar. 
Het bedrijf Stickr lanceerde vorig jaar de eer ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 13-3

Waarom is carnaval vaak zo gezellig? Omdat je dan veel oude bekenden weer ziet en spreekt. Een soort van reünie en een dergelijk weerzien is altijd leuk. "Back tot the Past’ oftewel ‘effe zwijmelen in ut verleeje’.

Wat moet het voor de schaatswereld een geweldig weekend zijn geweest in Amsterdam, de WK Allround in het pracht ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 13-3

Start je vakantie met de Nationale Hockeykampen op HC ‘s-Hertogenbosch.

In de meivakantie (30 april t/m 2 mei) kan jij als hockeyliefhebber van 6 t/m 14 jaar optimaal genieten. Gedurende de meivakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkampen.

Tijdens de kampen word jij uitgedaagd me ... Lees meer

Nieuwsafbeelding