Zaterdag 22-4

Hockeyclub 's-Hertogenbosch heeft het genoegen om te melden dat Sebastian van der Graaf voor twee seizoenen heeft bijgetekend.

Met het oog op de toekomst waarin we met Hockeyclub 's-Hertogenbosch willen strijden voor playoffs is dit een belangrijke stap voor het team om te bouwen naar het plan dat is uitgestippeld.

Sebas ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 17-4

Kom je ook meehelpen tijdens de EuroHockey Club Cup op HCDB?
Dat zou super leuk zijn!
Tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni spelen onze dames om de EuroHockey Club Cup. Met maar liefst 8 teams uit heel Europa wordt gestreden om deze hoogste Europese eer.
 
We verwachten een vol huis en k ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zondag 23-4

Zaterdag vond in het Amsterdamse Bos op de velden van AH&BC de Volvo District Ontmoetings Dagen (DOD) plaats. 106 jongens en 107 meisjes uit alle districten konden daar hun hockeytalent etaleren voor het aanwezig publiek en natuurlijk de bondscoaches en hun assistenten.
Voor Hockeyclub 's-Hertogenbosch en District Zuid Nederland d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Sponsor
Woensdag 19-4

TIPS is het systeem voor spelersbeoordeling. Ook de mini coaches vragen wij nu om -digitaal- een beoordeling te geven van onze jongste jeugd.
Het aangepast formulier voor de jongste jeugd is nu via de APP beschikbaar . Je kan het formulier invullen op je smartphone maar nog handiger via je tablet (IOS en Android only). Als je ing ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 19-4

TIPS is het systeem voor spelersbeoordeling. Twee keer per seizoen vragen wij trainers en coaches om hun teams via een formulier in de HCDB APP te beoordelen. 
Het formulier voor de breedtejeugd is nu reeds via de APP beschikbaar . Je kan het formulier invullen op je smartphone maar nog handiger via je tablet (IOS en Android ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 12-4

Het vriendenwensenformulier voor komend seizoen is weer verstuurd! Als je vriendenwensen hebt kun je ze tot uiterlijk 15 mei, en alleen via dit formulier, aan ons doorgeven. 
Dit is de link naar het formulier:  https://goo.gl/forms/ XLUMPgKuFjcBQvqi2

Heb je deze mail niet ontvangen?  Dan ... Lees meer

Nieuwsafbeelding