Dinsdag 19-6

De teamindelingen zijn elk seizoen weer een puzzel en een uitdaging. Toch denken we dat we er weer in geslaagd zijn om goede en evenwichtige teamsamenstellingen te maken. 
Doordat we rekening moeten houden met (onverwacht late) opzeggingen en nieuwe kinderen van de wachtlijst, is het helaas niet gelukt om alle kinderen bij in ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 19-6

Beste leden,

Afgelopen zondag heeft er weer een zeer succesvol afsluiting van het seizoen 2017-2018 plaats gevonden. Onder toeziend oog van DJ Ramo is er een zeer geslaagde SUMMER PARTY van gemaakt. Dit was tevens een mooie gelegenheid om al onze kampioenen bij de senioren te huldigen.

ONZE KAMPIOENEN seizoen 2 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 18-6

U herkent het vast wel...

In Mei seizoen 2017-2018 goed tot een einde gebracht en in juni meteen weer door met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.  Trainers / coach / verzorgers geregeld en de spelers zijn nog  in topconditie.  Helaas moeten we nog 2 maanden wachten voordat het nieuwe seizoen weer gaa ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 13-6

Wegens omstandigheden zijn we genoodzaakt de Ladiesborrel van a.s. vrijdag te verplaatsen naar vrijdag 5 oktober 2018.
Noteer deze datum alvast in je agenda en begin het nieuwe hockeyseizoen met een gezellige Ladiesborrel. 
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 18-6

Na kampioenschap in de zaal en op het veld behaalt jongens C3 ook de beker op het Zuid-Nederland’s kampioenschap eerste klasse C teams.

Een puike prestatie en mooie afsluiting van het seizoen!!

Proficiat toppers!! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 7-6

Nog heel even en dan zit de competitie er weer op. Maar, zoals al een aantal jaren gebruikelijk is, gaan we in de zomer gewoon door! Het ZOMERAVONDHOCKEY gaat weer starten.
Van donderdag 21 juni tot medio augustus, iedere donderdagavond. Verzamelen om 20.00 uur en start wedstrijdjes 6 tegen 6 om 20.15 uur.
Aanmeld ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 31-5

Vanaf woensdag 5 september zullen er weer de Kabouterhockey trainingen plaatsvinden op Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Kinderen van 3,5 tot 6 jaar zijn van harte welkom om op een spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.
Staat jouw kabouter ook te springen om te gaan hockeyen? Inschrijven kan via de onderstaand ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 25-6

Vanaf het komende seizoen zullen we starten met Funkey hockey voor 5 jarigen.

Een uur op de zondagochtend, bewegen en kennismaken met hockey door middel van  allerlei hockeygerelateerde spellen. Funkeyleden spelen nog geen wedstrijden op zaterdag. De training wordt verzorgd door jeugdtrainers in samenwerking met On Fire Hoc ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 22-6

Op 2 juli wordt de teamindeling voor de junioren bekend gemaakt. Uiteraard zullen er vragen zijn naar aanleiding van de gemaakte keuzes en teamindeling. 
Leden van de jeugdcommissie zullen op donderdag 5 juli van 18 tot 19 uur  (LET OP: AANGEPAST)  in de Rabolounge aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven. Het ges ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 21-6

Eet je nog steeds mee?  Deze week het gezonde toetje van Arjen Lodewijks. 
Spaar alle recepten en plak ze in je Receptenboek. Alle stickers zijn te krijgen achter de bar in het clubhuis!
Eet mee is een initiatief van Hockeyclub 's-Hertogenbosch, de Rabobank en Van Lith Healthness ... Lees meer

Maandag 18-6

Van 9 t/m 13 juli & 13 t/m 17 augustus zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen. Voor elke leeftijd is er een speciaal hockeykamp of sportkamp wat we aanbieden. Benieuwd naar welke kampen wij aanbieden op HC ‘s-Hertogenbosch? Lees snel verder en tot op de kampen!

Aanmelden of alle informatie op www.n ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 11-6

Voor het seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar een trainer/coach.  Wij trainen op woensdagavond en spelen onze wedstrijden in de reserve hoofdklasse.

Afgelopen seizoen hebben wij met een nieuw team keihard gewerkt om ons te handhaven en dat is gelukt.
Komend seizoen blijft het grootste gedeelte van het team ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zondag 10-6

HC 's-Hertogenbosch organiseert op 18-8-2018 de eerste Pre-seasonal GOALIE CLINIC. Een keepers clinic ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.
De organisatie en ondersteuning wordt verzocht door de HCDB Keeperschool, Pan-Na Goalies, Drijver Goalie Academy en Verbunt Hockey.
De Pre-seasonal is een clinic voor iedere ... Lees meer

Vrijdag 8-6

In de zomervakantie vinden er twee 5-daagse top kampen plaats op HC ‘s-Hertogenbosch.

Onder leiding van de Onfire Hockey Support trainers zal het kamp plaats vinden van  9 t/m 13 juli en van 13 t/m 17 augustus van 09.30-15.30 uur.

Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar en voor alle niveaus! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding